Spajjisens place

Direktlänk till inlägg 9 december 2012

Covered in snow

Av Alice Spajjis - 9 december 2012 18:20

Passar på att blogga litegranna nu när jag äntligen har en ledig eftermiddag/kväll! :) Har haft fullt upp i stallet precis som vanligt, och även massa skolarbete nu innan betygen sätts. Men har massa bilder från Takida, Stockholm och annat som kommer upp så fort jag har tid som sagts.

     

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

.

Av Alice Spajjis - 7 januari 2013 13:02

Denhär bloggen har flyttats till http://alicelund.blogg.se/?tmp=833859 ...

Av Alice Spajjis - 4 januari 2013 20:02

Har startat upp den nya bloggen lite smått nu. Blir ingen mer uppdatering här i alla fall så klicka på länken c: http://alicelund.blogg.se...

Av Alice Spajjis - 3 januari 2013 15:58

Var med på en hoppkurs i stallet idag med Whiskey, så jävla skönt att vara där och göra nytta igen! Själva atmosfären i stallet, dethär att "det finns alltid jobb att göra så bara move your ass och hjälp till" älskar jag. Har varit fett rastlös de se...

Av Alice Spajjis - 1 januari 2013 12:02

Helt kääär i denhär låten!! texten är sjuk men ändå. Har hört av många att My Chemical Romance liknar  Green Dy så då tänkte jag att jag får väl lyssna på dom då. Jag gillar dom jättemycket, även om Green Day är ännu bättre. Vissa låtar kan vara li...

Av Alice Spajjis - 31 december 2012 17:24


Hejsan!
Alice heter jag och är född 1998. Här på min blogg skriver jag om ridning, djur, foto, musik, vänskap, tips och lite random tankar som kommer upp i min skalle då och då. Ja, Kolla på innläggen så märker du. Enjoy! :)

©opyright

Alla texter och dikter på bloggen är skrivna av mig och får inte användas för eget bruk om det inte särskilt står att du får ta den texten.

 

Alla foton på bloggen är tagna och redigerade av mig om det inte står något annat. Fotona får användas för eget bruk men copyright-stämpeln med mitt namn får inte tas bort.

 

Hoppas ni respekterar detta :)

Hitta i bloggen

Till höger här finns mina senaste inlägg, bara att  läsa! ;) 

I högra hörnet vid varje innlägg står det "Kommentarer". klicka där så kan du skriva en kommentar till mig, vilket skulle göra mig jätteglad. Alla åsikter är varmt välkommna, även kritiska! :)

 

Om du scrollar ner och tittar i denna spalt till vänster i bloggen hittar du b.la länkar till mina vänners bloggar, info om de hästarna jag brukar sköta om, ett smakprov på mina foton och hur du kan följa min blogg eller "gilla" den på facebook.

 

 Här kan du även klicka på en särskild kategori. Om du klickar på t.ex "Ridning" så kommer alla innlägg som handlar om hästar upp. 

 

Enjoy!

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< December 2012 >>>

Senaste inläggen

Whiskey ♥

       Whiskey är ponnyn i mitt liv skulle man kunna säga, han har alltid varit nummer 1 för mig!

  Han är lektionshäst på vorf ridskola och väldigt lugn och snäll med nybörjare, men när jag rider brukar han piggna till rejält! :D

 

Ras:Fjording/Paint

E: Suspisious Mischief

U: Ekelunds Fia

UE: Pontus

*1996

Färg: Gulskäck typ ? ^^

Kat: D-ponny

 

 

 

Jojje ♥

Munsboro Joyce, "Jojje" är min kompis Idas häst. Jag har honom på torsdagar och hjälper även  till att rida och sköta om honom om Ida är sjuk eller något. Han är en jättefin och snäll häst som älskar att hoppa!

 

ras: irish nånting ?

*1999

D-Ponny    

 
 

  

   
     

Arkiv


Skapa flashcards