Spajjisens place

Senaste inläggen

Av Alice Spajjis - 27 oktober 2012 10:55

Tjohejsan på er alla goa c: ♥

 
Red en sån sjukt duktig ponny i onsdags! Hade lektion med Whiskey på ridskolan och vi jobbade mycket med
trav och galopp-bommar för att förbereda till hoppningen nästa vecka. Gjorde en riktigt nyttig övning där vi skulle komma på tre travbommar och ridläraren längde och kortade avståndet hela tiden så att vi behövde länga och korta stegen på hästarna. När vi värmde upp i början red jag väldigt mycket framåt och busade igång Whiskey eftersom han brukar vara rätt seg. Och det gav nästan lite väl bra resultat! Han taggade till rejält så jag knappt fick stopp på honom :')
ANNONS
Av Alice Spajjis - 27 oktober 2012 10:46

http://iamstalltrion.blogg.se


Nystartad blogg tsm med Ida och Malin! :D Kommer såklart fortsätta blogga här på min egna blogg oxå.


iamstalltrion är en blogg om tre tonårstjejer och allt som är viktigt i deras liv. Och det kan innebära en himla massa. Till exempel ridning, musik, vänskap och personliga känslor och tankar. De delar också med sig av en massa smarta och roliga tips, recept, dikter, mode, foton,  och texter. Och hela tiden finns vänskapen, bandet de har till varandra.

ANNONS
Av Alice Spajjis - 25 oktober 2012 18:30

Tjo!


Tänkte lite på detdär med att jag har haft bloggen i ett halvår. Har nog inte hänt så mycket på bloggen egentligen, det är nog bara som det känns för mig. Tittade på mina allra första innlägg där jag skrev att bloggen skulle handla om foto, ridning, djur och musik. Och det tycker jag väl att jag har hålllit mig till ?


Men det har blivit mer random funderingar på sista tiden (typ som innlägget igår om att alla kan bli fina på bild). Jag försöker alltid att tänka på vad jag själv gillar att läsa för bloggar när jag skriver, och jag gillar att läsa om folks tankar, känslor och funderingar så då skriver jag om det jag med. Emellanåt tycker jag det har blivit lite mycket tråkiga vardagsinnlägg här, men det beror bara på att jag har svårt att hitta inspiration.

(Borde kanske ta bort kategorin 'Allmänt'  helt och hållet så blir det mindre sånt ? ^^)


En sak som jag verkligen ser skillnad på är mitt fotande i alla fall. Tycker att jag har blivit mycket duktigare med kamera& redigering! Bilderna från April är ju bedrövliga, haha -.-

Designen har ju varit lite till och från, men när jag såg den knallgröna bakgrunden och headern bland mina bilder dog jag lite. Hur orkade mina ögon med dedär första illgröna veckorna ?! x)
April-maj 2012

      


September-Oktober 2012

        

Av Alice Spajjis - 22 oktober 2012 13:58

Tjo!

Har tänkt på en sak. På kort kan alla bli fina. Jag älskar det.

Skolkatalogen kom för några dar sen och det var så kul att se! Nån som t.ex inte är så populär kan ju bli jättebra på just Den bilden, och nån som man brukar tänka är snygg kanske blir helt failad på skolfotot ?

En riktogt duktig porträttfotogtaf (eller en som fotar människor över huvud taget) måste kunna hitta det vackra hos varje person tycker jag. Man behöver inte ha den jämnaste hyn, de rakaste tänderna och det finaste håret för att bli bra på bild. Alla ha sin egen stil och är vackra på sitt sätt och en duktig fotograf ska kunna lyfta fram det i sina bilder.


Kram på er& Stay strong! <3

Av Alice Spajjis - 21 oktober 2012 17:44

Tjosan! c:


Ska verkligen försöka att hålla gång bloggen och tänka positivt nu! Nästa vecka är det höstlov så då har jag lite mara tid oxå. För jag VILL forsätta blogga. Jag hinner inte, jag orkar inte och jag vet inte vad jag ska skriva om, men om jag fortfarande vill borde väl det räcka ? :D


Frågade pappa om lite musik för ett tag sen och då sa han att Bad Religion nog kunde vara i min smak. Fastnade inte riktigt för dom men några låtar är bra! vad tycker Du? :)


Mobba ej videon x)

Av Alice Spajjis - 21 oktober 2012 17:23

    

Av Alice Spajjis - 20 oktober 2012 20:24

(ida jag vet att du läste rubriken med mattias röst om du läser detta <3)

Tjosan!
Bry er inte om det där uppe^ ett internt skämt bara haha.

Kom på en grej.. Den 9:e oktober fyllde min blogg ett halvår. Firas med flashback när jag har tid och ork att rota fram lite bilder o sånt c:

Tycker i alla fall att jag har utveklats
med bloggningen. Vet inte hur riktigt, bara tänker tillbaka och inser hur töntig jag var då. Kommer jag säkert tänka att jag var nu oxå om ett halvår. Well, man utvecklas väl hela tiden ^^

Får bli ett bildlöst inlägg i väntan på att ida ska skicka bilderna från igår o idag.

Heyråå!


Hejsan!
Alice heter jag och är född 1998. Här på min blogg skriver jag om ridning, djur, foto, musik, vänskap, tips och lite random tankar som kommer upp i min skalle då och då. Ja, Kolla på innläggen så märker du. Enjoy! :)

©opyright

Alla texter och dikter på bloggen är skrivna av mig och får inte användas för eget bruk om det inte särskilt står att du får ta den texten.

 

Alla foton på bloggen är tagna och redigerade av mig om det inte står något annat. Fotona får användas för eget bruk men copyright-stämpeln med mitt namn får inte tas bort.

 

Hoppas ni respekterar detta :)

Hitta i bloggen

Till höger här finns mina senaste inlägg, bara att  läsa! ;) 

I högra hörnet vid varje innlägg står det "Kommentarer". klicka där så kan du skriva en kommentar till mig, vilket skulle göra mig jätteglad. Alla åsikter är varmt välkommna, även kritiska! :)

 

Om du scrollar ner och tittar i denna spalt till vänster i bloggen hittar du b.la länkar till mina vänners bloggar, info om de hästarna jag brukar sköta om, ett smakprov på mina foton och hur du kan följa min blogg eller "gilla" den på facebook.

 

 Här kan du även klicka på en särskild kategori. Om du klickar på t.ex "Ridning" så kommer alla innlägg som handlar om hästar upp. 

 

Enjoy!

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013
>>>

Senaste inläggen

Whiskey ♥

       Whiskey är ponnyn i mitt liv skulle man kunna säga, han har alltid varit nummer 1 för mig!

  Han är lektionshäst på vorf ridskola och väldigt lugn och snäll med nybörjare, men när jag rider brukar han piggna till rejält! :D

 

Ras:Fjording/Paint

E: Suspisious Mischief

U: Ekelunds Fia

UE: Pontus

*1996

Färg: Gulskäck typ ? ^^

Kat: D-ponny

 

 

 

Jojje ♥

Munsboro Joyce, "Jojje" är min kompis Idas häst. Jag har honom på torsdagar och hjälper även  till att rida och sköta om honom om Ida är sjuk eller något. Han är en jättefin och snäll häst som älskar att hoppa!

 

ras: irish nånting ?

*1999

D-Ponny    

Följ bloggen

Följ Spajjisens place med Blogkeen
Följ Spajjisens place med Bloglovin'

 
 

  

   
     

Arkiv

Tidigare år


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se